ID #1004

Mix Monitors - Reference

En bruger skrev: ja jeg ved monitors er svaret på meget, men lige indtil jeg har kapital til nogle ordenlige, så må jeg jo leve med hvad jeg har, og prøve at gøre det så godt jeg kan ;-)

 

..Og så bringer du dig selv i situationer som denne...

 

En bruger skrev: jeg har prøvet at sætte side chain på, men synes ikke rigtig jeg kan få det til at fungere :) ? ved ikke om jeg gør det rigtig?

 

...og planlægger denne...

 

En bruger skrev: Okay jeg vil prøve at smide expander på og se om jeg kan få side chain til at funke denne her gang.

 

....hvor denne oplevelse...

 

En bruger skrev: men når jeg hører musikken på mine beats by dre, fungere bassen og stortrommen egentlig fint nok, så måske det bare er mine højtalere der er problemet?

 

...fortæller dig at du skal være meget varsom med at ordne tingene sådan så det lyder ordentligt på netop de monitors som du åbenbart ikke kan bedømme ting på...! See? Du har vedtaget at det er dine monitors der er målet. Men det er anlæg ude i verden der er det virkelige mål. Lyt på dit mix på et anlæg du kan stole på. Bemærk hvad du synes der skal gøres anderledes og gå så tilbage i studiet og ret det. Lyt så på dit mix på et anlæg du kan stole på. Bemærk hvad du synes der skal gøres anderledes og gå så tilbage i studiet og ret det. Lyt så på dit mix på et anlæg du kan stole på. Bemærk hvad du synes der skal gøres anderledes og gå så tilbage....osv. osv. Sådan gør man når man ikke har tilstrækkeligt gode monitors og akustik til at man kan stole på det man hører i studiet.

Categories for this entry

Tags: -

Relaterede indlæg:

Du kan ikke kommentere dette indlæg