ID #1048

Gratis metre til måling af LUFS

Fandt lige et par gratis LUFS metre. De forskellige producenter ved jo godt hvad de skal tage for det så der er nok et par stykker (inkl. mig) der vil være glade for freeware også hér.

Mac + Windows (AU, VST, RTAS): http://hofa-plugins.de/pages/start_en/4u_en.php

(Der er også et freeware Goniometer nedenunder.)

Windows (VST): https://www.audiocation.de/en/plugin#fragment-4

(Den skulle komme til Mac også på et tidspunkt.)

Jeg har testet det øverste fra HOFA og det viser på samme materiale det samme som NuGens LUFS meter til €255.47 (1.900,- Dkr) så jeg sparer glad lige lidt penge der da det ellers var den løsning jeg var ved at lægge mig fast på.
Det er knap så "lækkert" som NuGen meteret, men who cares? Det gør det du skal bruge det til.

Det nederste har jeg ikke tjekket da jeg ikke er på Windows, men det ser pænt ud og lader til at visningen læner sig lidt op af NuGens design.