ID #1010

Audio Configuration Is Damaged - Logic fejlmelding.

Det er Audio Configuration i din skabelon (Autoload kendte vi det som førhen i Logic) der er beskadiget og det står desværre ikke til at redde umiddelbart.

Det vil ikke hjælpe dig at trashe prefs osv. Du får bare slettet dine præferencer for programmet og så er du da virkelig nulstillet.

Det bedste du kan gøre er at starte en helt ny tom session op, lave den som du gerne vil have din skabelon og så save den som en skabelon og henvise til dén som din Autoload.
-
Det er en rigtig kedelig lille ting som desværre rammer hvad der lader til at være lidt random. Jg blev selv ramt for nogle måneder siden, men har ikke fået/fundet nogen egentlig forklaring på det.
Meget kikset fejl som potentielt kan smadre mange dages arbejde hvis den lige opstår på det forkerte tidspunkt.