ID #1031

Ujævne trommeslag

Én metode er klart soundreplacement og hvis du er en handyman og lige laver et sæt samples ud af den eksisterende snare så kan du lave noget som lyder fuldstændig som det eksisterende sæt, bare mere præcist ramt.

Men en anden metode er jo altså at benytte en compressor som er velegnet til den slags. Nu har jeg jo ikke hørt HVOR uneven den snare i virkeligheden er, men en dbx163, 1176, RNC, SSL4000 og nogle andre klassikere kan altså gøre underværker for snares. Det afhænger både af stil og andre ting, men det er vigtigt at pointere at ikke alle comps er gode til alt. Lær dine værktøjer at kende så du ved hvad du skal hive fat i til hvad og hvornår...

Ofte er det heller ikke gjort med en comp på snaren. Compen på snaren vil primært sørge for et godt "crack" og jævnt level på den tætte opmikning af snaren mens den gode klang og "resten af fulde sound" kommer fra bleed og overhead. En god og velindstillet comp dér vil absolut også gøre sit.

Men snaren KAN jo også være så ujævn at den ikke står til at redde til noget brugbart. Men hvordan lyder den så i resten af mikrofonerne på sættet?

Til soundreplacement bør du lige tjekke Steven Slates "Trigger" ud. Dét virker!!

Categories for this entry

Tags: -

Relaterede indlæg:

Du kan ikke kommentere dette indlæg