ID #1001

Merging MIDI

Du kan lave et alias ved at holde Alt-Shift nede når du flytter regionen.

Og så skal du lige ha' sat flueben ved din foretrukne metode i denne boks...

merging midi recording


...så du merger automatisk med det allerede indspillede MIDI. Som du kan se har jeg valgt kun at merge når jeg looper og indspiller, men du kan altså også vælge ganske enkelt at merge med den valgte region, og det ser ud som om det er dét du søger.

 

Det er jo kun hvis du er i Cycle mode og altså looper over den samme region igen og igen at den merger det MIDI du indspiller imens. (Understregningen giver meningen i sig selv.)

Hvis du vil stoppe imellem indspilningerne og kun recorde din MIDI i ét enkelt pass ad gangen så skal du vælge "Merge with selected regions". SÅ skal du bare vælge den pågældende region du vil merge med før du recorder.

Et Alias er det samme som du tænker på som en "Ghost Copy", men der er bare ikke noget der hedder en "Ghost Copy" i Logic...det hedder et Alias. (Og lige dér er der i hvert fald noget du snildt kunne læse dig til i manualen. Det er ren ordforklaring. Og skulle du en dag komme til at slette den region du har lavet Aliasser af så kan du så lige vide at sådan en faderløs region kaldes et Orphan, som betyder et forældreløst barn.)

Tags: alias, ghost copy, merge, midi, orphan

Relaterede indlæg:

Du kan ikke kommentere dette indlæg