ID #1009

MIDI forstyrrelse

Så er det dit MIDI keyboard der står og "preller" i en knap/fader så den sender midiinformation ud og da Logic kan styres ad den vej så er det jo bare et spørgsmål om at keyboardet lige sender den rigtige info som får Logic til at solo'e det markerede spor.

Enten kan du lige "massere" knapper og fadere på keyboardet så du får den smule snavs væk der laver balladen og se om det så stopper eller også kan du filtrere indkommende midi fra under Settings med Midi -> Input Filter:

Skærmbillede 2011-06-27 kl. 10.10.48.png