ID #1042

Hvilken software skal jeg vælge?

Du kommer rigtig langt ved liiiiige at google lidt. ALTsammen står på nettet og hvis du lige Googler lidt så behøver folk herinde ikke skrive det hele endnu engang. Det er altsammen allerede skrevet flere gange herinde også, men det kan ofte være hurtigere at google.

Så kan folk her altid spæde til med lidt mere specifik info om specifikke ting i de forskellige programmer.

Bare et tip.

Jeg er f.eks. én af dem der efterhånden ikke gider lave det samme indlæg for tyve-femogtyvende gang. Dit spørgsmål er både fint, forståeligt og relevant men det er besvaret tonsvis af gange overalt på nettet. Eller...besvaret og besvaret...det er jo altid en personlig sag, men det er behandlet så tilbundsgående som det kan blive SÅ mange gange. Og hvis du ikke synes du bliver meget klogere af at læse de mange tråde om emnet så er det fordi der netop ikke findes et svar du kan tage til dig, andet end at "det må du selv finde ud af". Selvom jeg måske mener at jeg lige akkurat ved hvad der ville passe dig perfekt så bliver jeg overdøvet af en der råber højere eller du tror mere på og så lander du lige akkurat dér hvor du ville lande selvom du bare tog dét du tror de fleste bruger; Nemlig dér hvor du opdager plusser og minusser ved programmer og så skal du måske til at lede igen. Til den tid vil det så være på et bedre informeret grundlag fordi du har "the basics" på plads.

Indtil da - Læs eksisterende tråde og artikler og find et udgangspunkt du tror vil være godt. Det du lærer allermest af i denne branche er at prøve dig frem ved at teste ting i praksis.

Håber du måske blev lidt klogere af mit non-svar. Det var i hvert fald velment.