ID #1039

Hvordan får jeg min hardware synth ind i arrangementet?

1. Åben Environment -> MIDI Instr. og vælg New -> Instrument:

Billede 12.png

2. Navngiv dit instrument så du kan finde det senere ved at dobbeltklikke på (Instrument) ude til venstre i Inspectoren:

Billede 13.png

3. Vælg den MIDIport som dit NordRack2 er tilsluttet:

Billede 14.png

4. Vælg den MIDIchannel som NordRack'emn er indstillet til at reagere på. Det kan sagtens være "All" som hér:

Billede 15.png

5. Insert dit External Instrument på den kanal du vil bruge og vælg dit nyoprettede MIDI Instrument som MIDI Destination:

Billede 16.png

6. Vælg de inputs som dit NordRack2 er tilsluttet:

Billede 17.png

Sådan sættes det op og du kan nu indspille MIDI på sporet som vil blive afviklet af dit NordRack2. Du kan redigere i MIDI'en og gøre alt det andet du plejer med softsynths også.

7. Når du så vil dumpe audioen over på harddisken så vælger du en ledig Bus som output på sporet, åbner et nyt audiospor, vælger samme bus som input på dét spor...

Billede 7.png

...og så er du klar til at overspille audioen. (Læg mærke til at "I" er aktiveret på audiokanalen så du kan afspille og monitorere gennem denne audiokanal før du optager over. Efter endt optagelse så deaktiverer du bare "I" igen.)

Categories for this entry

Tags: -

Relaterede indlæg:

Du kan ikke kommentere dette indlæg