ID #1025

Overføre materiale fra spolebånd til computer

Vær opmærksom på at hvis båndene er gamle nok og/eller opbevaret skidt så skal de bages først og så sætter det formentlig lidt grænser for hvem der både kan bage dem og bagefter overspille dem da de skal overspilles umiddelbart efter de er bagt.

I de situationer har jeg benyttet Sun Studio på Dortheavej 4 i København. Superkvalitet og yderst rimelig pris. Eneste andre steder jeg kender til er/var Sweet Silence og Medley, men begge var væsentligt dyrere end Sun og kvaliteten bliver sgutte bedre end hos Sun.